Yhteisö tulevai­suuden visionää­reille

Yhteisön jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon uusista ilmiöistä, ennakkoilmoittautumisen edelläkävijöiden koulutuksiin ja tapahtumiin sekä konkreettisia menetelmiä ja työkaluja arjen tueksi.

LIITY JÄSENEKSI VELOITUKSETTA

Maailma pandemian jälkeen

Futures Platformin futuristit ovat luoneet tulevaisuudennäkymän maailmasta pandemian jälkeen. Kartta on kokonaisvaltainen näkymä koronan jälkeiseen maailmaan muutosilmiöineen sekä aiheeseen liittyvine uutisineen ja artikkeleineen.

TUTUSTU KARTTAAN
MENETELMÄT

Mitä menetelmäpaketti sisältää?

Edelläkävijöiden menetelmäpaketti sisältää yli 40 ketjutettua menetelmäpohjaa suomenkielisenä. Paketti auttaa sinua tunnistamaan tulevaisuuden ilmiöitä, rakentamaan niistä johdetun palvelukirjaston sekä rakentamaan yhteisön liiketoimintaasi.

LIITY JÄSENEKSI VELOITUKSETTA
MEDIA

Ajankohtaisia sisältöjä meiltä ja maailmalta

Artikkelit ja videot ovat ajankohtaisia yhteenvetoja nykyhetkestä, jotka käsittelevät tulevaisuutta, kasvua, muotoilua ja yhteisöllisyyttä. Niiden avulla ymmärrät, kuinka voit rakentaa kokonaisnäkemystä ja osaamistasi nopeasti muuttuvasta toimintaympäristöstä
LIITY JÄSENEKSI VELOITUKSETTA
EDELLÄKÄVIJÄT

Mikä edelläkävijät on?

Edelläkävijät on yhteisö tulevaisuuden visionääreille. Mikäli haluat irrottautua mielipiteistä ja olla askeleen edellä asiakasymmärryksessä, sinun tulee tunnistaa systemaattisesti tulevaisuuden ilmiöt ensimmäisenä sekä johtaa niistä ylivertaista asiakaskokemusta tarjoavia palveluita asiakkaillesi.

Yhteisön jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon uusista trendeistä ja ilmiöistä, ennakkoilmoittautumisen edelläkävijöiden koulutuksiin ja tapahtumiin sekä konkreettisia työkaluja arjen tueksi. Lisäksi saat tukea oikeiden työkalujen ja menetelmien valintaan matkalla kohti edelläkävijyyttä.

Yhteisö on jäsenilleen täysin veloitukseton!

 

 

  • Saat kuukausittain tiedon uusista trendeistä, ilmiöistä ja sekä säännöllisesti päivittyvistä työkaluista 
  • Saat käyttöösi yli 40 kanvaksen ketjutetun paketin strategisesta ennakoinnista palvelumuotoiluun
  • Saat ennakkoilmoittautumisen edelläkävijöiden koulutuksiin ja tapahtumiin
  • Edelläkävijät-ohituskaistalla saat maksutonta konsultaatiota työkaluista sekä niiden käytöstä