Usein kysytyt kysymykset ja kirjautumisongelmat

Tyypillisimmät ongelmat sisäänkirjautumisessa

Rekisteröityminen
Kun rekisteröidyt palveluun LIITY EDELLÄKÄVIJÖIHIN lomakkeella, sinun tulisi saada noin 3 minuutin kuluessa sähköpostiisi linkki, joka vie sinut salasananluontisivulle. 

Kirjautuminen palveluun
Vasta luotuasi salasanan pääset kirjautumaan sivuille (https://edellakavijat.vere.fi/). Tämän jälkeen pääset palveluun kirjautumatta sinne enää erikseen sisään, niin kauan kuin sinulla on käyttämälläsi laitteella cookie tallennettuna. Mikäli cookie ei ole tallennettu tai käytät eri laitetta, niin kirjautuminen vaaditaan.

Salasanasi on unohtunut
Mikäli olet unohtanut salasanasi, pääset vaihtamaan salasanasi täältä "UNOHTUIKO SALASANASI" -sivulta. Annettuasi sähköpostiosoitteen, jolla olet rekisteröitynyt palveluun, saat sähköpostiisi salasanan nollausviestin.

Et saanut sähköpostiisi rekisteröintiviestiä lomakkeen täyttämisen jälkeen?
Noin 3 minuuttia lomakkeen täyttämisen jälkeen sinun tulisi saada viesti otsikolla "Rekisteröidy Edelläkävijät-yhteisöön", jonka lähettäjänä on "edellakavijat@vere.fi".  Tarkasta ensin  sähköpostiohjelmasi roskapostit-kansio. Gmail-ohjelmassa viesti saattaa olla myös kategorisoituna "tarjoukset-kansioon."

Mikäli sähköpostia ei ole tullut, niin voit pyytää itsellesi uutta rekisteröitymislinkkiä  "UNOHTUIKO SALASANASI" -sivulta. Huom! Käytä samaa sähköpostiosoitetta, minkä annoit lomaketta täyttäessäsi.

Mikäli et vieläkään saa vahvistusviestiä, niin ole ystävällisesti yhteydessä meihin alla olevalla lomakkeella. 

Sähköpostisoite on vaihtunut
Valitettavasti sähköpostisoitteen vaihtaminen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Voit joko rekisteröityä palveluun uudella sähköpostiosoitteella tai pyytää ylläpitoa muuttamaan sähköpostiosoitteesi alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoita tässä tapauksessa sekä uusi, että vanha osoitteesi "viesti-kentässä". 

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä.